Club Admiralty

v7.0 - moving along, a point increase at a time

Club Admiralty Blog

A blog about life in general, in as many languages as I can manage. Ενα ιστολόγιο περι ζωής, πολυγλωσσο - σε όσες γλωσσες εχω μεράκι να γράψω.

Χειμώνας

 Permalink
Ήρθε ο χειμώνας! - Τα πρώτα χιόνια πέφτουν σήμερα!
Πάω για έναν περίπατο να απολαύσω το χιόνι και συνεχίζω το διάβασμα μετά :-)
 Comments
Stacks Image 18

Γιούπι! Προαγωγή!

 Permalink
ή...μάλλον τα έχασε το αφεντικό τελείως!
ήμουν στο γραφείο του χτες, γιατί κάποιος μαλάκας έκανε γκάφα και οι υπάλληλοι μου δεν πληρώθηκαν, και ήθελα κάτι υπογραφές για να πληρωθούν τα παιδιά. Του είπα πώς έστειλα τα χαρτιά μου κανονικά αλλά απ' ότι είδα στις αποδείξεις παραλαβής - οι αιτήσεις μου ποτέ δεν έφτασαν! Γιατί; Γιατί κάποιος στο τμήμα δεν ξέρει Excel και μου γάμησαν το spreadsheet στο οποίο είχα σημειώσει τις ώρες που δούλεψαν οι υπάλληλοι μου! Αντί να συμπληρώσουν και αυτοί τις ώρες που εργάστηκαν οι δικοί του υπάλληλοι, έσβησαν τις δικές μου ώρες και μετά συμπλήρωσαν τις δικές του.
Το αφεντικό κατάλαβε την γκάφα, και κατάλαβε ποιος το έκανε. Με έναν αναστεναγμό είπε: "Αδιανόητο! Η ιεραρχία του τμήματος πάει από μένα, σε εσένα, στον Γιώργο, στον Χρίστο, τι δεν μπορούν να καταλάβουν και μας γαμάνε τις ώρες; Μα καλά, μαθήματα πρέπει να του κάνουμε; Πρέπει να διδάξεις το τους υπαλλήλους σου (βλέπε Γιώργο και Χρίστο) "

Τώρα ή το αφεντικό τα έχει παίξει...ή παίρνω προαγωγή ... βγάλτε εσείς συμπέρασμα :-)
 Comments
Stacks Image 18

Δουλεύοντας για το Δημόσιο - Κεφάλαιο Δεύτερον

 Permalink
Τίτλος Επεισοδίου: "Για ένα κομμάτι ψωμί, δεν θα μας στείλουν στο Δαφνί!"


Έχετε δει ποτέ άτομο να έχει πάθει νευρικό κλονισμό από την δουλειά; Εγώ χτες για πρώτη μου φορά είδα! Είχα μεν παλιότερα κάτι δουλειές που ήταν χάλια - τελείως χάλια - αρκετές ώρες, ορθοστασία, λίγα λεφτά, κανένα ένσημο, και φυσικά την φορολογία στο εισόδημα! (τι σου κάνει το κράτος! εδώ στην Αμερική σου τα παίρνουν πριν τα πιάσεις LOL).

Ποτέ όμως δεν είχα πάθει νευρικό κλονισμό. Το δημόσιο μου έχει σπάσει τα νεύρα - αλλά αντέχω ακόμα - ψάχνω δε για άλλη εργασία - σε άλλο τμήμα του δημοσίου - μήπως και δεν είναι όλα τόσο μπάχαλο.
Τέλος πάντων που λες - χτες είδα μια συνάδελφο στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού! Αυτή είναι πολύ συμμαζεμένο άτομο, πρέπει όλα να έχουν σειρά και φυσικά θέλει να κάνει την δουλειά σωστά έτσι ώστε ο πολίτης να είναι ευχαριστιμένος. Καθόλου πρότυπο δημοσίου υπαλλήλου έτσι;
Έλα μου όμως που το τμήμα της είναι όλοι κομπλέ στυλάκι δημοσίου υπαλλήλου! Τσιγαράκι, κομπολογάκι, και καφεδάκι. Της ζητάνε να κάνει μια δουλειά άλλα δεν της δίνουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, βοηθούς, και άλλα πράγματα που χρειάζονται για την δουλειά - ενώ οι άλλοι κάθονται αυτή δουλεύει. Αν κάποιος πραγματικά θέλει να κάνει σωστή δουλειά και έχει τέτοιο περιβάλλον πώς να μην του έρθει κλονισμός; - Πραγματικά την λυπάμαι - αλλά δεν με ακούει .

Πριν από αρκετό καιρό - μετά από γενικό σπάσιμο στην δουλειά - είχα κάνει μερικούς κανόνες για τον Δημόσιο υπάλληλο που πραγματικά τον νοιάζει για την δουλειά του, αλλά δεν μπορεί να την κάνει καλή δουλειά γιατί οι άλλοι είναι τεμπλέλιδες.

Τώρα θα ρωτήσεις εμένα γιατί δεν με πειράζει τόσο η δουλειά μου στο Δημόσιο όσο αυτήν, αν και το τμήμα μου είναι όλοι βλάκες και τεμπέληδες, και είμαι εδώ παραπάνω απ αυτήν; Η απάντηση είναι "πόλεμος". Εδώ και καιρό έπαψα να σκέπτομαι την δουλειά μου ως δουλειά που εξυπηρετεί το κοινό, αλλά ως τρόπος να κάθομαι και να βλέπω την μιζέρια τον άλλον στο τμήμα μου όσο τους ντροπιάζω - οι Γερμανοί το λένε schadenfreude.
Το γκολ είναι ως εξής - κάνε όση δουλειά απαιτήτε για να ντροπιάσεις του συναδέλφους σου, τους ανίκανους τεμπέληδες, και από εκεί και πέρα άμα δεν γουστάρεις να κάνεις παραπάνω πετάς κανένα "με συγχωρείτε, χίλια συγνώμη, άλλα δεν μπορώ να σας εξυπηρετήσω για τον τάδε τάδε λόγο" (πετάς καμία πιστευτή μαλακία και φεύγει ο πελάτης).
Τώρα με το να τους ντροπιάζεις, δεν γίνετε τίποτα, γιατί πάνω από τεμπέληδες, είναι και μουλάρια και δεν καταλαβαίνουν από ντροπή - άλλα άμα τα παίξεις καλά τα χαρτιά σου και έχεις αποδείξεις πώς κάνεις 50% τις εργασίας ενός τμήματος που έχει 5 υπαλλήλους - άμα πάει το αφεντικό (βλέπε: μαστουρωμένος στο παλιό το πόστ) - "Κώστα! έχω μια δουλειά για 'σένα" - μπορείς κάλλιστα να του πεις "Μα, Γιάννη! Κοίτα πόση δουλειά έχω ήδη και κοίτα τον Χρίστο! Δεν του την δίνης καλύτερα αυτουνού;"

Τότε, για να δείξει αυτός την αξία του - θα πει "α ναι! δίκιο έχεις! θα τον πάρω τηλέφωνο και θα του πω να το κάνει αυτός" - και τέρμα η υπόθεση. Τώρα άμα δεν έχεις άτομα στο ίδιο το τμήμα που κάνουν την ίδια δουλειά...είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά γίνεται! Δεν θα κάτσουμε τώρα να μας σπάσει τα αρχίδια το Δημόσιο και οι τεμπέληδες τους! Για ένα κομμάτι ψωμί δεν θα μας στείλουν στο Δαφνί!

Αυτά τα περί του Δημοσίου για σήμερα - Ξαναπεράστε πάλι την επόμενη εβδομάδα αγαπητοί αναγνώσται για περισσότερα φιλοσοφημένα πράγματα :-)
Και για όσους αναρωτιούνται , εξυπηρετώ περίπου 900 με 1100 πελάτες την εβδομάδα :-)
 Comments
Stacks Image 18

Αρχαία... τι σιχτίρ;!

 Permalink
Αυτό το τρίμηνο, αφού έχω μια μανία με της γλώσσες - ξένες και μη, είπα να αρχίσω αρχαία Ελληνικά γιατί οι άλλες οι γλώσσες που προσφέρονται από το πανεπιστήμιο είναι ώρες που έχω δουλειά και δεν μπορώ να κάνω διάλειμμα. Δεν θέλω σχόλια πώς είναι ανωμαλία να κάνεις διάλειμμα από την δουλειά να πας σε μάθημα - ΟΚ; Λοιπόν, η καθηγήτρια, αν και είναι φοβερό άτομο, κάνει κάτι που το βρίσκω περίεργο - κάτι που πιστεύω πως όλοι οι ξένοι που μαθαίνουν αρχαία κάνουν - προφέρει τις λέξεις περίεργα! Και το βιβλίο που χρησιμοποιούμε επαληθεύει αυτά που λέει!
π.χ. οι προφορά του
β = μπ
γ =γκ
δ= ντ
οι = οϊ
αι = αϊ
υ = ου

Δηλαδή το "παιδεύω" δεν προφέρετε ως πε-δέ-βω αλλά ως πα-ϊ-ντε-ού-ω

Στην Ελλάδα πώς σας τα μαθαίνουν τα αρχαία ρε παίδες; Πλάκα μου κάνουν αυτοί οι ξένοι ή να βάλω τις φωνές; Πρέπει να ρωτήσω ένα γλωσσολόγο μου φαίνετε...
 Comments (11)
Stacks Image 18

Νους έναντι τεμπελιάς - σκορ 0-1

 Permalink
Αυτό το τρίμηνο, αν και άρχισαν τα μαθήματα λίγο απρόοπτα, τα πράγματα πάνε όλα καλά. Ολίγον πολύ καλά θα 'λεγα! Δεν έχω κάτι, κάποιο μάθημα να με προβληματίζει ιδιαίτερα, και μου φαίνονται όλα γενικός ολίγον εύκολα (εν σύγκριση πριν 2 χρόνια στα πρώτα μαθήματα που έκανα που ήταν παλούκια). Ο νους ώρες ώρες μου φωνάζει και λέει "έλα ρε!!! Σε παρακαλώ δώσε μου κάτι που είναι παλούκι να το λύσω!!! Βαριέμαι!!!!!". Η δε, φυσική μου τεμπελιά, φωνάζει "σκάσε ρε μαλάκα που θες και πιο δύσκολα! χαζός είσαι; Άντε μην σου πω τίποτα ρε πυροβολημένο!"

'Αντε - οκτώ εβδομάδες ακόμα αυτού του πέρα δώθε. Σήμερα κάνω παρέα με τη τεμπελιά γιατί δεν έχω καμία όρεξη για παλούκια...αύριο όμως;
 Comments
Stacks Image 18

Δουλεύοντας για το Δημόσιο - Κεφάλαιο 1

 Permalink
Ώρες ώρες πιστεύω πώς το αφεντικό μου είναι μαστουρωμένος. Για όσους δεν με ξέρουν, δουλεύω για το δημόσιο εδώ και 8 χρόνια. Γενικός, μιλάω με το αφεντικό μου καθημερινός για δουλειές, νέα και τα σχετικά. Σήμερα με ρώτησε πια είναι η άποψη μου για κάτι που αφορούσε υπολογιστές. ΟΚ... του είπα και εγώ την γνώμη μου. Τι πάει και κάνει; Το ακριβός αντίθετο!

'Άλλες φορές, μου λέει πράγματα, ως νέα, άλλα τα "νέα" του τα ξέρω γιατί δεν είναι νέα! Είναι πράγματα που του έχω πει εγώ εδώ και καιρό! Ξέρω πώς στο Δημόσιο υπάρχει ένας Α βαθμός τεμπελιάς και ίσως και ανικανότητας, αλλά πλάκα μας κάνει ο τύπος; Τόσο βλαμμένος είναι, ή μαστουρώνει και δεν ξέρει τι κάνει; Καιρός για αλλαγή εργασίας, ε;
 Comments
Stacks Image 18

Οργασμός Τεχνολογίας!

 Permalink

Χτες είχαμε τα προκαταρκτικά: Η SonyEricsson ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του καινούργιου Smartphone της, το P990! Εντάξει - αυτό είναι κάπως σαν να βλέπεις μια όμορφη κοπέλα στον δρόμο

Σήμερα η Nokia ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα της νέας της σειράς, την σειρά Ε, με τα κινητά Ε60, Ε61 και Ε70. Και αυτό μου παραλίγο να με φέρει σε τεχνολογικό οργασμό είναι το ότι το Ε61 είναι μεν smartphone, τρέχει λογισμικό Series60, έχει πληκτρολόγιο, δεν έχει όμως τριμπαντικό GSM! Τι έχει; Έχει quadband GSM και UMTS! ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ! Πραγματικά έκατσα μπροστά από την Nokia που ποτέ δεν έχει φτιάξει τηλέφωνο με δυνατότητά quadband, το να είναι η πρώτη να κάνει quadband και UMTS είναι το κάτι άλλο! Αυτό ήταν σαν να σε φλερτάρει η όμορφη κοπέλα στον δρόμο.

Τελικός...η Apple κατάφερε να μας φέρει στο αποκορύφωμα της τεχνολογίας σήμερα με τις μεγάλες τις ανακοινώσεις! Καινούργια iMac, καινούργιο λογισμικό, καινούργια iPod με βίντεο, και iTunes Music Store το οποίο τώρα έχει και επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών! Αυτό ήταν σαν να σου την πέφτει η όμορφη κοπέλα στον δρόμο.

'Αντε, να κάνουν και τίποτα με καμιά ελληνική σειρά γιατί όχι μόνο μαλακίες παίζουν τα ελληνικά δορυφορικά κανάλια, αλλά είναι και ακριβά για τις μαλακίες που βάζουν! Άντε και είς ανώτερα! Τώρα να πάμε να κερδίσουμε κανένα λόττο, ή να πιστέψουμε καμιά τράπεζα σαν τους Ντάλτον για να αγοράσουμε τα καινούργια μας παιχνίδια :-) - με λίγα λόγια βγάζουμε συμπέρασμα πώς οι κοπέλες και η τεχνολογία χρειάζονται χρήμα ;-)
 Comments
Stacks Image 18

Μονογαμία, πολυγαμία, και όλα τα ενδιάμεσα!

 Permalink
Μαθητές! Καλημέρα! Στα θρανία σας γρήγορα μην σας βάλω κόψω από την εξεταστική! Έχω ένα σοβαρό ερώτημα να σας θέσω! Είναι μεν φιλοσοφικό το ζήτημα αλλά και ολίγον πρακτηκό. Πρέπει να ευχαριστήσω το τηλεοπτικό δίκτυο που μου δίνει τέτοιες φοβερές ιδέες για φιλοσοφικές συζητήσεις!
Που λέτε λοιπόν φιλαράκια, έβλεπα χτες το βράδυ CSI (το ορίτζιναλ στο Λάς Βέγκας, όχι την μαλακία CSI: NY), και υπήρχε ένας τύπος, παντρεμένος, αλλά κοιμόταν σε άλλο υπνοδωμάτιο από την γυναίκα του και είχαν να το κάνουν χρόνια - επειδή η γυναίκα του δεν ήθελε, αλλά ακόμα μεν παντρεμένοι. Μετά σκέφτηκα μία φίλη μου, Βιετναμέζα, που τσάταρε με έναν τύπο από την Αυστραλία (και αυτόν Βιετναμέζος) που την φλέρταρε, άλλα και αυτόν τα είχε με μία για εννέα χρόνια αλλά και αυτός κοκκό δεν είχε δει για αρκετό καιρό (χρόνια!). Με ακολουθείτε ή να επαναλάβω;

Εντάξει, συνεχίζω:
Το ερώτημα λοιπόν, αγαπητοί μαθηταί της φιλοσοφίας, είναι ως εξείς. Άμα έχεις κάποια (ή κάποιον) και έχετε χρόνια , αλλά έχετε να το κάνετε πολύ καιρό, δηλαδή πάνω από χρόνο, τα έχετε ακόμα; Θεωρείστε ακόμα ζευγάρι ή όχι;
Αν θεωρείστε ακόμα ζευγάρι, πώς μπορείτε να εξηγήσετε τη απώλεια του σεξ; Και μην μου πείτε πώς έχετε κάποιο ανώτερο τρόπο επικοινωνίας, πώς επικοινωνούν οι ψυχές και τέτοια κουραφέξαλα, σκεφτείτε το εξείς: ακόμα δεν πεθάναμε, τα κορμιά υπάρχουν και τα κορμιά χρειάζονται κάτι το παραπάνω. Αν είχαμε κάτι το ανώτερο, γενικός, ούτε φαΐ δεν θα χρειαζόμασταν. Οπότε λοιπόν μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί θεωρείτε αυτή η κατάσταση ακόμα "ζευγάρι"; Τι ξεχωρίζει το ζευγάρι από τους συγκάτοικους; Ας υποθέσουμε πως υπάρχει μία άλφα τρυφερότητα μεταξύ των δύο ανθρώπων, απλός σεξ δεν υπάρχει.
Αν θεωρείτε πώς δεν είναι αυτά τα δύο άτομα ζευγάρι, γιατί δεν είναι ζευγάρι; Στο CSI, αυτά τα δύο άτομα ήταν παντρεμένα για καιρό και είχαν και παιδί. Αν δεν είναι ζευγάρι τι είναι; Δεν μπορείς να πεις πώς αυτά τα δύο άτομα είναι συγκάτοικοι γιατί υπάρχει και παιδί στην μέση, οπότε πως μπορούμε να προσδιορίσουμε την σχέση τους;

Και τελικός, αν δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το τι είδος σχέση έχουν αυτά τα δύο άτομα, τι γίνετε με το σεξ; Στο CSI η γυναίκα τον κεράτωνε τον άντρα, και ο άντρας είχε ένα φετίχ που του άρεσε να τον δαγκώνουν. Διείσδυση δεν γινόταν, μόνο δαγκόματα. Ανωμαλία και αυτή, αλλά άμα σου αρέσει εσένα, εμένα τι να με νοιάζει; :-)
Το show το είδα με φιλαράκια, και οι γυναίκες όταν μάθανε για το "κεράτωμα" που έριχνε ο άντρας στην γυναίκα είπα "είδες; άντρες!" (μάθαμε για το κεράτωμα αυτό πριν από το το κέρατο που έριχνε η γυναίκα στον άντρα). Μετά όταν μάθαμε και για τα καμώματα τις γυναίκας, δεν είπαν τίποτα. Χμμμμ... Ο Σέρλοκ Χολμς αναρωτιέται τι γίνεται εδώ!

Το ερώτημα της πολυγαμίας το βλέπουμε εδώ, και εδώ θα σας χώσω και το φιλοσοφικό ερώτημα (1000 μόρια για καλή απάντηση - αλλιώς στο Φιλοσοφικό Αθηνών δεν θα μπείτε ούτε στα όνειρα σας!):

Ας υποθέσουμε πώς κεράτωμα δεν πέφτει από το έτερο σας ήμισυ, άλλα και πάλι κοκκό δεν έχετε εδώ και καιρό. Είναι επιτρεπτό (αλλά λάθος), επιτρεπτό (αλλά σωστό), ή μη-επιτρεπτό να πάτε να "ξενογαμήσετε"; Μπορεί να νιώθετε κάτι γι' αυτό το άτομο που είναι το έτερο σας ήμισυ, άλλα να μην σας ικανοποιεί κατά κάποιον τρόπο η σχέση. Γιατί είναι επιτρεπτό ή μη-επιτρεπτό, σωστό ή λάθος να πάτε να κάνετε κάτι με κάποιον/κάποια άλλον/άλλη; Γιατί υπάρχει το ταμπού όσον αφορά την πολυγαμία αν η μονογαμία σε αυτή την περίπτωση δεν λειτουργεί; Και αν η πολυγαμία λειτουργεί γιατί είναι ταμπού;

Φυσικά αγαπητοί μαθητές δεν θέλω να ακούσω θεολογικούς λόγους για την άποψη σας γιατί θα κοπείτε από το μάθημα! Είμαστε μάθημα Φιλοσοφίας και όχι μάθημα Θεολογίας. Όσοι φυσικά θέλουν να πουν "μα...", η απάντηση μου είναι ΜΑΜΟΥΝΙΑ! :-) Βλέπε τους μορμόνους που έχουν θεσμούς πολυγαμίας, και είναι χριστιανοί.

ΝΤΡΡΡΡΡΡΙΙΙΙΝΝΝΝ!!!!
ΟΚ, αγαπητοί μαθητές, παραδώστε τις κόλλες σας - τέλος χρόνου!
 Comments
Stacks Image 18

09, October 2005: News

 Permalink
Added a Japanese Grammar Reference!
Unfortunately I was not able to continue with my studies of the Japanese language this semester, but my hard work over the summer to compile a reference of Japanese Grammar should not go to waster. It will be useful later on when I can continue Japanese
This is by no means a completed document, but I hope it's useful for students of Japanese out there on the Internet! :-)
 Comments
Stacks Image 18

ΑΟΥ!

 Permalink
Πω. πω, πω! Τι πονοκέφαλος!
Και μου είπαν "μην σκέφτεσαι πολύ γιατί θα πάθεις ζημιά!" - άλλα τους άκουγα εγώ; όχι! lol :-)
 Comments
Stacks Image 18

Archive

 Mar 2021
 Feb 2021
 Jan 2021
 Dec 2020
 Nov 2020
 Oct 2020
 Sep 2020
 Aug 2020
 Jul 2020
 Jun 2020
 May 2020
 Apr 2020
 Mar 2020
 Feb 2020
 Jan 2020
 Dec 2019
 Nov 2019
 Oct 2019
 Sep 2019
 Aug 2019
 Jul 2019
 Jun 2019
 May 2019
 Apr 2019
 Mar 2019
 Feb 2019
 Jan 2019
 Dec 2018
 Nov 2018
 Sep 2018
 Jun 2018
 May 2018
 Apr 2018
 Mar 2018
 Feb 2018
 Jan 2018
 Dec 2017
 Nov 2017
 Oct 2017
 Sep 2017
 Aug 2017
 Jul 2017
 Jun 2017
 May 2017
 Apr 2017
 Mar 2017
 Feb 2017
 Jan 2017
 Dec 2016
 Nov 2016
 Oct 2016
 Sep 2016
 Aug 2016
 Jul 2016
 Jun 2016
 May 2016
 Apr 2016
 Mar 2016
 Feb 2016
 Jan 2016
 Dec 2015
 Nov 2015
 Oct 2015
 Sep 2015
 Aug 2015
 Jul 2015
 Jun 2015
 May 2015
 Apr 2015
 Mar 2015
 Feb 2015
 Jan 2015
 Dec 2014
 Nov 2014
 Oct 2014
 Sep 2014
 Aug 2014
 Jul 2014
 Jun 2014
 May 2014
 Apr 2014
 Mar 2014
 Feb 2014
 Jan 2014
 Dec 2013
 Nov 2013
 Oct 2013
 Sep 2013
 Aug 2013
 Jul 2013
 Jun 2013
 May 2013
 Apr 2013
 Mar 2013
 Feb 2013
 Jan 2013
 Dec 2012
 Nov 2012
 Oct 2012
 Sep 2012
 Aug 2012
 Jul 2012
 Jun 2012
 May 2012
 Apr 2012
 Mar 2012
 Feb 2012
 Jan 2012
 Dec 2011
 Nov 2011
 Oct 2011
 Sep 2011
 Aug 2011
 Jul 2011
 Jun 2011
 May 2011
 Apr 2011
 Mar 2011
 Feb 2011
 Jan 2011
 Dec 2010
 Nov 2010
 Oct 2010
 Sep 2010
 Aug 2010
 Jul 2010
 Jun 2010
 May 2010
 Apr 2010
 Mar 2010
 Feb 2010
 Jan 2010
 Dec 2009
 Nov 2009
 Oct 2009
 Sep 2009
 Aug 2009
 Jul 2009
 Jun 2009
 May 2009
 Apr 2009
 Mar 2009
 Feb 2009
 Jan 2009
 Dec 2008
 Nov 2008
 Oct 2008
 Sep 2008
 Aug 2008
 Jul 2008
 Jun 2008
 May 2008
 Apr 2008
 Mar 2008
 Feb 2008
 Jan 2008
 Dec 2007
 Nov 2007
 Oct 2007
 Sep 2007
 Aug 2007
 Jul 2007
 Jun 2007
 May 2007
 Apr 2007
 Mar 2007
 Feb 2007
 Jan 2007
 Dec 2006
 Nov 2006
 Oct 2006
 Sep 2006
 Aug 2006
 Jul 2006
 Jun 2006
 May 2006
 Apr 2006
 Mar 2006
 Feb 2006
 Jan 2006
 Dec 2005
 Nov 2005
 Oct 2005
 Sep 2005
 Aug 2005
 Jul 2005
 Jun 2005
 May 2005
 Feb 2005
 Dec 2004
 Nov 2004
 Sep 2004
 Aug 2004
 Jun 2004
 Apr 2004
 Mar 2004
 Feb 2004
 Jan 2004
 Jul 2003
 Oct 2000
 Jun 2000
 May 2000
 Mar 2000
Stacks Image 20