Club Admiralty

v7.0 - moving along, a point increase at a time

Club Admiralty Blog

A blog about life in general, in as many languages as I can manage. Ενα ιστολόγιο περι ζωής, πολυγλωσσο - σε όσες γλωσσες εχω μεράκι να γράψω.

Απομπλογκοξίνωση Τέλος!

 Permalink
Μετά από μία εβδομάδα απομπλογοξίνωση (όπως λέει και η Vasvoe) επιστρέφω στο διαδίκτυο και στα μπλόγκ. Το RSS reader μου είναι γεμάτο νέα ποστ! Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήξερα τι να πρωτοφάω! Επίσκεψη εδώ, επίσκεψη εκεί, επίσκεψη παραπέρα - τόσο πολύ φαΐ και δεν ξέρεις τι λιχουδιά να πρωτοδοκιμάσεις! Και να φανταστείς ότι ακόμα οι διακοπές δεν έχουν ακόμα τελειώσει! Τώρα, έχουμε τις μπλογκο-λιχουδιές!

Σήμερα θυμήθηκα κάτι που διάβασα σε ένα από τα Μάνγκα που διάβασα. Η σειρά λέγεται Neon Genesis Evangelion (新世紀エヴァンゲリオン) ή το Ευαγγέλιο της νεογέννεσης. Δεν ξέρω πόσα τεύχη υπάρχουν (έχω διαβάσει μόνο 5 προς το παρόν) άλλα έχω δει την σειρά κινουμένων σχεδίων (Anime - 16 επεισόδια) και έχω δει τις δύο ταινίες που ολοκληρώνουν την σειρά - και μπορώ να πω πως είναι φοβερή! Είναι σειρά επιστημονικής φαντασίας, με τεράστια ρομπότ όπως είναι συνηθισμένο για μιά Ιαπωνική σειρά επιστημονικής φαντασίας, στην γη μετά από κάποια αποκαλυπτικά συμβάντα - το λεγόμενο second impact.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς - ο Σίντζι - ένα ήρεμο σχετικά δειλό και εσωστρεφής δεκατετράχρονο το οποίο έχουν μεγαλώσει οι θείοι του δεν έχει ιδιαίτερα καλή σχέση με τον πατέρα του. Έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον πατέρα του - να έχει κάποιο δεσμό μαζί του - άλλα ο πατέρας του φαίνεται απόμακρος και απορροφημένος στην δουλειά. Την επέτειο του θανάτου της μάνας του πάει στο νεκροταφείο να αφήσει λουλούδια οπού βλέπει τον πατέρα του δίπλα στον τάφο της γυναίκας του (την μάνα του Σίντζι).

Όταν πάει να ξανακάνει προσπάθεια ο Σίντζι για αυτή την πολύτιμη επικοινωνία με τον πατέρα του, ο Ικάρι - ο πατέρας - του λέει (Μεταφρασμένο απο τα Ιαπωνικά) : "People live by their own strength. They only grow by their own strength. Only infants need parents. You are no longer an infant. Stand on your own two feet and walk. I learned to do the same."

Δικιά μου μετάφραση στα Ελληνικά προσπαθώντας να κρατήσω το ίδιο νόημα: "Οι άνθρωποι ζουν με την δικιά τους δύναμη. Μεγαλώνουν μόνον με την δικιά τους δύναμη. Μόνο τα μωρά χρειάζονται γονείς. Δεν είσαι πια παιδί. Στηρίξου στα πόδια σου και μάθε να περπατάς. Έμαθα να το κάνω το ίδιο." Λίγο κρύος για πατέρας - δεν υπάρχει ιδιαίτερη γονική στοργή ούτε στα λόγια αλλά ούτε και στις πράξεις του, άλλα βρίσκω κάποιο βαθμό σοφίας στα λόγια του. Είμαι κακός; Είμαι κρύος; Η απλός είμαι πραγματολογικός; Δεν ξέρω, αλλά βρίσκω μια σταλιά αλήθειας στα κρύα λόγια του.
 Comments (3)
Stacks Image 18

Χρόνια Πολλά!!!!

 Permalink
Ξέρω, είναι ολίγον νωρίς, αλλά σήμερα φεύγω για μίνι-διακοπές.
Πάω στο Connecticut επίσκεψη για μερικές μέρες, για τα Χριστούγεννα.
Πρόσβαση στο ίντερνετ μάλλον δεν θα έχω, οπότε σας χαιρετώ από τώρα (για να μην παραπονιέστε κιόλας - LOL ).
Arrivederci Amici!
 Comments (2)
Stacks Image 18

Τέρμα τα βάσανα!

 Permalink
...τουλάχιστον ως τον Φλεβάρη!
Χτες το βράδυ έδωσα το τελευταίο μάθημα του τριμήνου (Βάσεις Δεδομένων), και τώρα περιμένω την βαθμολογία. Άντε - 7 κολλωμαθήματα ακόμα και τελείωσε το μεταπτυχιακό! ουφ! - θα αρχίσω να φωνάζω το σύνθημα "δεν μπορώ! Δεν μπορώ να περιμένω!" σε λίγο καιρό μου φαίνεται!
Κατά τ' άλλα γράφτηκα για μαθήματα για το επόμενο τρίμηνο - Financial Management, Knowledge Management και International Marketing - Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε μ' αυτά.

Ήθελα να γράψω για το Mall και τον Αϊ Βασίλη - βλέποντας το πόστ της Λίτσας - άλλα θα γράψω άλλη φορά - Τρέχω για δουλειά!!!!
 Comments
Stacks Image 18

Σήμερα και μόνο σήμερα!

 Permalink
Σήμερα έχω Γενεθλία!
Hodie est meus natalis!
Heut ist mein Geburtstag!
Aujourd'hui est mon anniversaire!
Today is my Birthday!
当前日期是我的生日!
Hôm nay là sinh nhật tôi!
Οggi è il mio compleanno!
Днес е my рождение!
¡Hoy es mi cumpleaños!
Hoje é meu aniversário!
今日は私の誕生日である!
Vandaag is mijn Verjaardag!
bugün bkz. be benim doğum!
Сегодня будет мой день рождения!
Astăzi meu ziua de naştere!
I dag er min fødselsdag
오늘은 나의 생일 이다!
Ma van születésnapom!
Dziś jest mój urodziny!
Danas je moj rođendan!
ang araw na ito ay akin kapanganakan!
Í dag er minn fæðingardagur!
Nykyisin on minun alku!
Heddiw ydy 'm ben-blwydd!

Όχι τίποτε άλλο, αλλά έπρεπε να το ανακοινώσω όλον τον κόσμο!
Και αν δεν ξέρεις μια από τις παραπάνω γλώσσες - σκασίλα μου! - LOL

Λοιπόν, πάω να προμηθευτώ Βότκα, ποπ-κόρν, ταινίες, μουσική, και άλλα σχετικά. Το μενού απόψε έχει βοτκατίνι, ρακόμελο, γλυκά και αλμυρά, μουσική, ταινίες και διασκέδαση!

Βασικά να σας πω την αλήθεια, θα προτιμούσα σήμερα να είμαι Ελλάδα, με την κολλητή, και τον κολλητό, την κοπελιά και άλλους πολύ στενούς μου φίλους, ή σε σπίτι, ή σε μπαράκι - δεν έχει σημασία το που - αυτό που έχει σημασία είναι η παρέα! Δυστυχώς δεν γίνεται φέτος αυτό - ίσως του χρόνου - οπότε το πάρτι απόψε θα 'χει λιγότερους καλεσμένους.

Εύχομαι αύριο να μην έχω πονοκέφαλο (και μήν με πιάσει το στομάχι γιατί πρώτη φορά φτιάχνω ρακόμελο!)


Oh, by the way - Fuck you, Ελληνικό Δημόσιο! (για να μην ξεχνιόμαστε)
 Comments (7)
Stacks Image 18

Fuck you, Ελληνικό Δημόσιο!

 Permalink

Μόνο αυτό έχω να πω! Όχι μόνο δεν μου δίνεις την υπηκοότητα, αλλά με λες και εξώγαμο; Δεν το κατάλαβα αυτό! Να πάτε να γαμηθήτε όλες εσείς οι καριολό-πουτάνες (παντός γένους) του Ελληνικού Δημοσίου!

Τα έχω πάρει στο κρανίο ρε!!!
 Comments (3)
Stacks Image 18

Μπρρρρ!!!!

 Permalink
Πιάσανε τα κρύα!!!!
Σήμερα έξω κάνει -12C, εντός του γραφείου τουλάχιστον δεν είναι τόσο χάλια. Τα μαθήματα τελείωσαν χτες, οπότε από πελατεία σήμερα δεν πρόκειται να δούμε ψυχή. Έχω, φυσικά, κλείσει την πόρτα του γραφείου για να αποθαρρύνω παντός τύπου πελατεία γιατί έχω ένα σορό γραφειοκρατικές μαλακίες να κάνω :-)

Όσον αφορά τα μαθήματα, τελείωσα όλες τις γραπτές εργασίες. Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να κοιτάξω κάποιον κώδικα SQL για ένα μάθημα που έχω και να πάω να δώσω εξετάσεις (την άλλη Τρίτη). Τα αρχαία τα έχω ψιλόχέσει τον τελευταίο μήνα. Μεταξύ δουλειάς και κρυολογήματος δεν έχω πατήσει σε αίθουσα για κάνα μήνα (ίσως ενάμιση). Τον Γενάρη πρέπει να κάνω μια γερή επανάληψη ώστε να μπορέσω να παρακολουθήσω μάθημα το επόμενο τρίμηνο!

Τα φιλαράκια μου τα έχω επίσης βάλει πέρα, όχι από κακία, αλλά λόγο δουλειάς. Εδώ και δύο μήνες προσπαθώ να βρω χρόνο να σκανάρω ένα εγγράφω να το στείλω κάπου ώστε να βρω ένα λογισμικό για μία φίλη μου και όλο κάτι με σταματά από το να μπορώ να το κάνω. Αυτό το σαββατοκύριακο το γκολ είναι να το κάνω επιτέλους! Άσε που έχω ένα σορό e-mail που ακόμα λέω να γράψω και δεν έχω γράψει! Τώρα θα μου πεις "μπλογκάρεις, αλλά δεν έχεις χρόνο να γράψεις e-mail; Πλάκα μας κάνεις;" - Κατά κάποιον τρόπο δίκιο έχεις, αλλά... αλλά... χμμμ... Τέλος πάντων!

Κοίτα την ώρα!!! Θα αργήσω για το μίτινγκ!!!! Επιστρoφή στο μπλόγκ αργότερα!
 Comments
Stacks Image 18

ケロロ軍書

 Permalink

Κερόρο Γκούνσο (μετάφραση: Λοχίας Βάτραχος)
Με λίγα λόγια - ΠΟΛΥ γέλιο! Δεν ξέρω πόσα άτομα διαβάζουν manga αλλα υπάρχουν πολλά είδη manga. Από κωμωδία σε δράμα και από παιδικά σε πορνό. ΤΟ συγκεκριμένο είναι για ενήλικες, αλλά είναι κωμωδία. Η ιστορία πάει γενικός ως εξής: Ένας εξωγήινος, ο κερόρο (το όνομα του στα Ιαπωνικά σημαίνει βάτραχος) έρχεται στην Γη γιατί νομίζει πώς ο λαός του θα εισβάλει την γη και έρχεστε να προετοιμάσει τον δρόμο για την εισβολή τον στρατό τον εξωγήινων. Αυτό που δεν ξέρει είναι πώς τελικά αποφάσισαν να μην εισβάλουν οπότε τώρα έχει μείνει ναυαγός στον πλανήτη μας προετοιμάζοντας για μια εισβολή που δεν πρόκειται να γίνει!

Όλη η πλάκα με αυτήν την σειρά είναι πως ο κερόρο και η φυλή του μοιάζουν σαν βάτραχοι, οπότε μένει με μια οικογένειά που τον έχουν σαν κατοικίδιο και πάει παντού μαζί τους (δεν ξέρω για την Ιαπωνία, πάντως στην Αμερική δεν υπάρχουν κατοικίδια που μου μιλάνε και τα πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ!) Ο κερόρο μαθαίνει για την κουλτούρα μας και υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλά υπονοούμενα εντός τις ιστορίας του κερόρο. Έχω διαβάσει 5 βιβλία στην σειρά ως τώρα, υπάρχουν τουλάχιστον 10. Νομίζω πώς ο Αϊ Βασίλης φέτος θα μου φέρει την σειρά σε DVD :-) Αν σας αρέσουν τα manga και μπορείτε να το βρείτε, την συνιστώ την σειρά.
 Comments (4)
Stacks Image 18

Είμαι Έλληνας!

 Permalink
Δεν είμαι;!
Χμμμ... Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός Έλληνα;
Αν θέλαμε να αρπάξουμε κάποιον περαστικό από τον δρόμο και να τον ρωτήσουμε "είστε Έλληνας;" - αν μας έλεγαν "ναι" και τους ρωτούσα με τι τους κάνει Έλληνες τι θα μας απαντούσαν;

Γενικός όταν ήμουν μικρός, το είχα ως δεδομένο πως ήμουν και Έλληνας και Αμερικανός. Ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν πέντε (νομίζω δηλαδή γιατί δεν θυμάμαι και πολλά - ήταν πάντως πριν πάω νήπιο). Τελείωσα νήπιο και πήγα δημοτικό - τελείωσα δημοτικό και πήγα γυμνάσιο. Μετά ξεριζώθηκαν πάλι και ήρθα Αμερική.

Ποτέ δεν είχα δει επίσημα χαρτιά που έλεγα πως είμαι (ή δεν είμαι) Έλληνας. Το καλοκαίρι που πέθανε ο παππούς μου (με τον οποίον έμενα κατά την διαμονή μου στην Ελλάδα), η γιαγιά με έβαλε να κοιτάξω ότι χαρτιά είχε και δεν είχε ο παππούς για να δούμε τι χρειαζόταν και τι δεν χρειαζόταν. Εκεί ανακάλυψα πώς είχα δικό μου βιβλιάριο ασφάλισης ΟΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων για όσους δεν το ξέρουν).

Βρήκα μεταφρασμένα πιστοποιητικά γεννήσεως δικά μου που τα είχαν μάλλον χρησιμοποιήσει για να με γράψουν στο σχολείο, βρήκα βαθμολογία και καρτέλες με βαθμούς από το φροντιστήριο αγγλικών που πήγαινα (γιατί μόνο τρις λέξεις ήξερα στα αγγλικά, τα Ελληνικά ήταν η πρώτη μου γλώσσα) και τελικός βρήκα απόδειξη από το ληξιαρχείο Αθηνών που με έχει γράψει ο παππούς μου.

ΟΚ - Τώρα εγώ πια το θεωρούσα δεδομένο! Να οι αποδείξεις!
1. Γραμμένος στον ΟΓΑ
2. Ελληνικά η πρώτη γλώσσα
3. Γραμμένος στο Ληξιαρχείο
4. Επίσημα μεταγραμμένα πιστοποιητικά από το υπουργείο εξωτερικών
5. 10 Χρόνια μόνιμος κάτοικος Ελλάδος

Πάω και εγώ να βγάλω μια ταυτότητάς στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης με όλα τα χαρτιά, μαζί και με το πιστοποιητικό γεννήσεως του πατέρα μου μπας και το χρειαστώ και τι μου λένε; Δεν είμαι Έλληνας!

Μερικές φορές πραγματικά αναρωτιέμαι τι απέγινε στην λογική; Ακόμα και να μην ήμουν Έλληνας (λόγο Ελλήνων γονιών), 10 χρόνια μόνιμος κάτοικος σε μία χώρα, ασφάλιση και γραμμένος σε ληξιαρχείο είχα την εντύπωση πώς θα μου έδιναν μια κολοταυτότητα...
 Comments (2)
Stacks Image 18

Είμαστε για γέλια ρε!

 Permalink
... ή μάλλον για κλάματα;

Μόλις μίλησα με έναν συνεργάτη μου. Καλό άτομο ( Χρίστος εν ονομασία ), στην ηλικία του πατέρα μου. Είναι ένας που δεν κάνει πολλά στο τμήμα, άλλα αφού το αφεντικό μας δεν το απαιτεί γιατί να τρέχει σαν μαλάκας;

Άκου λοιπόν. Το αφεντικό μας είχε συνάντηση με το αφεντικό του (η οποία είναι ΤΟ αφεντικό για ότι έχει να κάνει με το IT του πανεπιστήμιου). Κανόνισαν λοιπόν να αυξάνουν το τι πρέπει να κάνει αυτός ο συνεργάτης ως καθημερινά καθήκοντα. Ένταξή ως εδώ. Το παράλογο ποιο είναι; Θέλει η αφεντικίνα να προσλάβει βοηθό για τον Χρίστο και να πληρώνουν τον βοηθό $35/ώρα! Καλά ΠΛΑΚΑ μου κάνετε; Ούτε εγώ, ούτε ο Χρίστος, ούτε η καινούργια μου δουλειά πληρώνουν τόσα λεφτά την ώρα! Ο βοηθός θα πληρώνεται σχεδόν ΔΙΠΛΑΣΙΑ απ' ότι βγάζω εγώ τον χρόνο.

Τελικά ο κόσμος δεν πάει καλά. Νομίζω πώς οι ανώτεροι διευθυντές δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ιδέα το πόσο πληρωνόμαστε, το τι δουλειά κάνουμε, ποιος εργάζεται και Πίος δεν εργάζεται, και το χειρότερο απ' όλα ποιο είναι; Σπαταλάμε τα λεφτά του δημοσίου με τις μαλακίες τους! Μάλλον εγώ φταίω που είμαι ένα ηθικό και έξυπνο άτομο ανάμεσα σε διεφθαρμένους, χαζούς και τεμπέληδες χε χε χε.

Ενημέρωση: Χμμμ... τελικά η χαζή λέει πώς ήταν απλός μια ιδέα που την πήρε από συνάδελφο τις από άλλο πανεπιστίμιο.... μάααααλιστα! Παιδιά, εύχομαι να γελάτε με τα χάλια μας - Αμέρικα το μεγαλείο σου! LOL
 Comments (6)
Stacks Image 18

Τεμπλελό-δευτέρα

 Permalink
Σήμερα το πρωί, κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην δουλειά σκεφτόμουν τα υπέρ και τα κατά της δουλειάς μου, και αναρωτιόμουν αν είναι καλή ιδέα να αλλάξω δουλειά. Ίσως το θέμα είναι όλο θέμα τεμπελιάς. Ας πάρουμε τα γνωστά υπέρ και κατά της τωρινής δουλειάς:

Υπέρ
Κάθε μέρα (ειδικά δευτέρα και παρασκευή) έχω αρκετό χρόνο να λουφάρω εάν θέλω. Οι πελάτες έρχονται κάθε μια ώρα, και στο ενδιάμεσο αν γουστάρω κάθομαι και κάνω ασκήσεις για τα μαθήματα, αν θέλω παίζω και καμιά πασχίετζα.
Τέσσερις ολόκληρους μήνες τον χρόνο μπορώ κάλλιστα να λουφάρω γιατί οι πελάτες έρχονται και τρεις ώρες, οπότε σε μια εργάσιμη μέρα δύο, άντε τρεις φορές να δω πελάτες. Αν δουλέψω παραπάνω από 40 ώρες πληρώνομαι παραπάνω.

Κατά
Αν και μπορώ να λουφάρω (όπως κάνει το αφεντικό και οι συνεργάτες), δεν κάθομαι σε ησυχία! Γενικός όλο κάτι διορθώνω, φτιάχνω, βρίσκω κάποιον να εξυπηρετήσω και ας μην θέλουν βοήθεια. Το τμήμα έχει αρκετή πελατεία και τους βγάζω ασπροπρόσωπους στα μεγαλύτερα αφεντικά γιατί από τα χέρια μου περνάει το 70% τις εργασίας του τμήματος. Έχω μόνο 10 μέρες διακοπές τον χρόνο, και γενικός επειδή ξέρουν πώς μπορώ να κάνω όλες τις τεχνικές δουλειές τις πασάρουν σε εμένα. Και στο κάτω κάτω πληρώνομαι τα λιγότερα γιατί δεν είμαι εδώ όσα χρόνια όσα οι άλλοι. Το ωράριο εργασίας είναι 8:00 με 16:00 κάθε μέρα, Δευτέρα με Παρασκευή - δεν αλλάζει. Οι πελατεία είναι κατά 90% καθηγητές, και μου την σπάει η προσωπικότητα μερικών! Το γραφείο μου είναι ΠΟΛΥ κρύο ρε γαμώτο και δεν έχω ούτε ένα παράθυρο! Σαν τρελοκομείο είναι το γραφείο LOL.


Τώρα για την δουλειά για την οποία είχα συνέντευξη πριν δύο εβδομάδες:

Υπέρ
Θα έχω 25 μέρες διακοπών κάθε χρόνο.
Το ωράριο το καθορίζω εγώ - οπότε αν γουστάρω 12:00 με 18:00 Τρίτη με Σάββατο - οι πιθανότητες να μπορώ να το κάνω αυτό είναι αρκετά καλές.
Θα πάρω αύξηση μισθού κατά 15-20%.
Δεν θα έχω πια διαβόλους στο κεφάλι μου (κοινώς: καθηγητές)
Δεν θα έχω να κάνω βλήματα για συνεργάτες (τουλάχιστον έτσι εύχομαι)
Δεν θα έχω μαστουρωμένο για αφεντικό (τουλάχιστον έτσι εύχομαι)
Το γραφείο μου θα έχει πια μια νορμάλ θερμοκρασία!
Το γραφείο μου θα είναι κοντά σε παράθυρο

Κατά
Δεν πιστεύω να έχω τόσο καιρό που έχω τώρα να λουφάρω όπως τώρα. Πάντα θα υπάρχουν εργασίες να κάνω, και απ' όσο ξέρω έχουν ένα σορό πράγματα να κάνουν ήδη, γι αυτό ψάχνουν για παραπάνω άτομα. Τώρα θα μου πεις ότι δεν λουφάρω (πολύ) στην δουλειά οπότε τι έχω να χάσω?
Γενικός δεν ξέρω - απλός μια σκέψη ήταν...


Έρεεεεε τι τραβάμε και εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοί!!!!
 Comments (7)
Stacks Image 18

Archive

 Feb 2021
 Jan 2021
 Dec 2020
 Nov 2020
 Oct 2020
 Sep 2020
 Aug 2020
 Jul 2020
 Jun 2020
 May 2020
 Apr 2020
 Mar 2020
 Feb 2020
 Jan 2020
 Dec 2019
 Nov 2019
 Oct 2019
 Sep 2019
 Aug 2019
 Jul 2019
 Jun 2019
 May 2019
 Apr 2019
 Mar 2019
 Feb 2019
 Jan 2019
 Dec 2018
 Nov 2018
 Sep 2018
 Jun 2018
 May 2018
 Apr 2018
 Mar 2018
 Feb 2018
 Jan 2018
 Dec 2017
 Nov 2017
 Oct 2017
 Sep 2017
 Aug 2017
 Jul 2017
 Jun 2017
 May 2017
 Apr 2017
 Mar 2017
 Feb 2017
 Jan 2017
 Dec 2016
 Nov 2016
 Oct 2016
 Sep 2016
 Aug 2016
 Jul 2016
 Jun 2016
 May 2016
 Apr 2016
 Mar 2016
 Feb 2016
 Jan 2016
 Dec 2015
 Nov 2015
 Oct 2015
 Sep 2015
 Aug 2015
 Jul 2015
 Jun 2015
 May 2015
 Apr 2015
 Mar 2015
 Feb 2015
 Jan 2015
 Dec 2014
 Nov 2014
 Oct 2014
 Sep 2014
 Aug 2014
 Jul 2014
 Jun 2014
 May 2014
 Apr 2014
 Mar 2014
 Feb 2014
 Jan 2014
 Dec 2013
 Nov 2013
 Oct 2013
 Sep 2013
 Aug 2013
 Jul 2013
 Jun 2013
 May 2013
 Apr 2013
 Mar 2013
 Feb 2013
 Jan 2013
 Dec 2012
 Nov 2012
 Oct 2012
 Sep 2012
 Aug 2012
 Jul 2012
 Jun 2012
 May 2012
 Apr 2012
 Mar 2012
 Feb 2012
 Jan 2012
 Dec 2011
 Nov 2011
 Oct 2011
 Sep 2011
 Aug 2011
 Jul 2011
 Jun 2011
 May 2011
 Apr 2011
 Mar 2011
 Feb 2011
 Jan 2011
 Dec 2010
 Nov 2010
 Oct 2010
 Sep 2010
 Aug 2010
 Jul 2010
 Jun 2010
 May 2010
 Apr 2010
 Mar 2010
 Feb 2010
 Jan 2010
 Dec 2009
 Nov 2009
 Oct 2009
 Sep 2009
 Aug 2009
 Jul 2009
 Jun 2009
 May 2009
 Apr 2009
 Mar 2009
 Feb 2009
 Jan 2009
 Dec 2008
 Nov 2008
 Oct 2008
 Sep 2008
 Aug 2008
 Jul 2008
 Jun 2008
 May 2008
 Apr 2008
 Mar 2008
 Feb 2008
 Jan 2008
 Dec 2007
 Nov 2007
 Oct 2007
 Sep 2007
 Aug 2007
 Jul 2007
 Jun 2007
 May 2007
 Apr 2007
 Mar 2007
 Feb 2007
 Jan 2007
 Dec 2006
 Nov 2006
 Oct 2006
 Sep 2006
 Aug 2006
 Jul 2006
 Jun 2006
 May 2006
 Apr 2006
 Mar 2006
 Feb 2006
 Jan 2006
 Dec 2005
 Nov 2005
 Oct 2005
 Sep 2005
 Aug 2005
 Jul 2005
 Jun 2005
 May 2005
 Feb 2005
 Dec 2004
 Nov 2004
 Sep 2004
 Aug 2004
 Jun 2004
 Apr 2004
 Mar 2004
 Feb 2004
 Jan 2004
 Jul 2003
 Oct 2000
 Jun 2000
 May 2000
 Mar 2000
Stacks Image 20