Club Admiralty

v7.0 - moving along, a point increase at a time

Club Admiralty Blog

A blog about life in general, in as many languages as I can manage. Ενα ιστολόγιο περι ζωής, πολυγλωσσο - σε όσες γλωσσες εχω μεράκι να γράψω.

Αααα...ααατσού!

 Permalink
Γίτσες μου!
Που 'σαι Θεία Δίκη να μας φτιάξεις μια κοτόσουπα;
Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήμουν διναχομένος. Σήμερα έχει κλείσει η μύτη μου (νομίζω κάνει απεργία), οπότε στέλνω τα ΜΑΤ - σε μορφή φαρμάκων, που μου έδωσε το φαρμακείο...ακόμα δεν ξέρω πώς να αποκαλέσω τον τύπο που μου τα έδωσε.

Λοιπόν, ανασκόπηση της περασμένης εβδομάδας:

ΔΟΥΛΕΙΑ (νέα):
Όλα φοβερά - πολύ χαλαρά, ήρεμα, μέχρι και "ευχαριστώ" μου είπαν αυτοί που τους βοήθησα! (σπανίως γινόταν αυτό στην παλιά δουλειά!). Προς το παρών όλα καλά! Γουστάρω!

ΔΟΥΛΕΙΑ (παλιά):
Γίνεται τής ΠΟΠΗΣ! έχουν τρελαθεί οι άλλοι (ιδικά το παλιό αφεντικό - ο λεγόμενος "Γιαννάκης") γιατί δεν μπορούν κάνουν την δουλειά σωστά και δεν έχουν προσωπικό αφού δεν έχουν πάρει κάποιον να με αντικαταστήσει ακόμα. Η φήμη που κυκλοφορεί είναι πώς δεν πρόκειται να πάρουν κάποιον καινούργιο, γιατί όπως το πρόβλεψα, με τις αλλαγές που γίνονται στο τμήμα δεν θα χρειάζεται άλλος! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! άρπα την Γιαννάκη! - πω πω πω! το Schadenfreide ξαναχτυπά! lol :-) Περισσότερες κατινιές την άλλη εβδομάδα (αν ανάψω ακόμα μερικές φωτιές LOL)


ΜΑΘΗΜΑ (Χρηματοοικονομική Διοίκηση)
ΒΑΡΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Τουλάχιστον από μέρους εργασιών είναι σχετικά εύκολο οπότε είναι βαρετό αλλά τουλάχιστον δεν θα μας βγάλει την ψυχή. Έχουμε διάφορα projects που είναι ομαδικά και η ομάδα μου είναι όλες κοπέλες - πώς τα κατάφερα πάλι;

ΜΑΘΗΜΑ (Διοίκηση Γνώσεων)
ΠΟΛΥ ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ! και ο καθηγητής είναι γαμάτος! Δεν είναι μαλάκας ψυχοβγάλτης! Τα θέματα είναι ενδιαφέροντα, οι εργασίες εντάξει και το μάθημα είναι πέμπτες οπότε έχω δύο μέρες ανάρρωση από το άλλο μάθημα (χρηματοοικονομικά)

ΜΑΘΗΜΑΤΑ (Διεθνές Μάρκετινγκ)
Εδώ την κάτσαμε λίγο. Το μάθημα ενδιαφέρον, ο καθηγητής και αυτός ενδιαφέρον, η ύλη ενδιαφέρον και οι εργασίες δεν σου σπάνε τα νεφρά. Μόνο δύο κακά - το ένα χειρότερο από το άλλο.
1. Ξύπνησα την πέμπτη το πρωί πολύ κουρασμένος από το περασμένο βράδυ. Το μάθημα θα είναι δύσκολο (αν το συνεχίσω και δεν αποφασίσω να το κάνω άλλο τρίμηνο) αλλά είμαι μουλάρι - μπορώ να κάνω κάτι και ας είμαι κουρασμένο, και ας βαριέμαι, και ας πονάω. Θα μπορώ να το κάνω αλλά θα μου σπάσει τα νεύρα η κούραση.
2. Αρχίσαμε τις γκρίνιες! Η κοπελιά, που παρεμπιπτόντως δουλεύει στο ίδιο μέρος με εμένα άρχισε να μου λέει πως δεν την συμμερίζομαι όταν γράφομαι για μαθήματα και πώς θα πρέπει να παίρνει το τραίνο 3 φορές την εβδομάδα να επιστρέψει σπίτι (2 ώρες κάθε νύχτα) κτλ. κτλ κτλ. Οπότε τι έχουμε; έχουμε κούραση και γκρίνια.
Την κούραση την αντέχω - Την γκρίνια δεν την αντέχω με τίποτα. Τώρα η κούραση με την γκρίνια είναι σαν να έχεις βάλει μεγεθυντικό φακό στην γκρίνια ...ουφ. (για να είμαστε δίκαιοι, το παραδέχομαι πώς είμαι εγωιστής - δεν το αρνούμαι)

Οπότε λοιπόν αποφάσισα να μην παρακολουθήσω αυτό το μάθημα και να κάνω μόνο δύο (περαιτέρω χρόνος για λούφα χωρίς γκρίνια και κούραση)

Καλή Εβδομάδα σε όλους!
(και προσοχή στο κρύωμα, την γρίπη και το συνάχι!)
 Comments (2)
Stacks Image 18

Φαρμακοποιός ή Φαρμακολόγος;

 Permalink
Σήμερα το πρωί, όπως ερχόμουν στην δουλειά, πέρασα από ένα φαρμακείο και σκέφτηκα "Αυτός ο τύπος που σου πουλάει τα φάρμακα πώς λέγεται; Φαρμακοποιός ή Φαρμακολόγος;" Όσες "γιαγιάδες" έχω ακούσει τους λένε "φαρμακοποιούς" αλλά γιατί τους λέμε φαρμακοποιούς αφού την σήμερον ήμερα δεν ποιούν φάρμακα, απλός τα πουλάνε! Πρέπει μεν να έχουν κάποιες γνώσεις για κάποια πράγματα - π.χ. αν δύο φάρμακα που παίρνεις μπορεί να αντιδράσει το ένα με το άλλο, τι περιέχουν και αν μπορούν να σε βλάψουν - πράγμα που το ξέρουν καλύτερα αυτοί από τους γιατρούς - οπότε λογικά πρέπει να λέγονται φαρμακολόγοι και όχι φαρμακοποιοί! χμμμ.... τι λέτε;
 Comments (6)
Stacks Image 18

Πρώτες Εντυπώσεις...

 Permalink
Χμμ... ρε 'συ!
τι πράμα είναι αυτό; Χτες και σήμερα ΝΕΚΡΑ στην νέα δουλειά!
Δεν κουνιούνται και πολλά φύλλα! Στην παλιά δουλειά σήμερα και χτες τρέχαν λες και τους είχες βάλει φωτιά στα μπατζάκια - χεχεχε.

Λοιπόν στην δουλειά προς το παρόν τα πράγματα δείχνουν εντάξει. Χτες το βράδυ στο μάθημα όμως...δεν ξέρω - πολύ βαρεμάρα. Το χθεσινοβραδινό μάθημα ήταν χρηματοοικονομική διοίκησή (άλλες 14 εβδομάδες κούραση με αυτό). Το θέμα μου φαίνεται πολύ βαρετό, αλλά είναι απαιτούμενο για το μάστερ. Εντάξει - 16 μαθήματα που μας αρέσουν και 3 που βαριόμαστε - δεν είναι και άσχημα! :-)
Το καλό είναι πως ο καθηγητής φαίνεται να είναι γαμάτο άτομο, οπότε στο τρίμηνο έχουμε μόνο 2 παρουσιάσεις να κάνουμε, 2 εξεταστικές, και φυσικά της μικρές εργασίες/διαβάσματα που έχουμε να κάνουμε κάθε εβδομάδα. Συνεχίζω με αισιοδοξία όσον αφορά αυτό το μάθημα.

Τώρα να δω πότε θα έχω χρόνο να διαβάσω την μπλογκόσφαιρα ;-) (το Σ/Κ! το υπόσχομαι!)
 Comments (1)
Stacks Image 18

Καλός ήρθες Σαββατοκύριακο!

 Permalink
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στην "παλαιά" δουλειά. γενικός δεν κουνιέται φίλο γιατί οι πιο πολύ έχουν φύγει από το κτίριο επειδή μέρος της οροφή στον τέταρτο όροφο κατέρρευσε από τους ανέμους υψηλών μποφόρ που είχαμε προχτές. Το δικό μου τμήμα είναι ασφαλές οπότε με άφησαν να μπω στο γραφείο για να "δουλέψω" (βλέπε: δουλεύω τον κόσμο).

Το μόνο που έχω να κάνω σήμερα είναι να στήσω έναν διακοσμητή για το τμήμα και να μαζέψω τα πράγματά μου, και έτοιμος για να φύγω! γιούπι!!!! Σήμερα όμως με έχει πιάσει κάτι και νιώθω πολύ schadenfreude για το τμήμα. Τώρα που φεύγω την έχουν κάτσει γιατί εγώ έκανα μισή από την δουλειά του αφεντικού μου - οπότε τώρα την έχει κάτσει.

Εγώ, σαν καλό παιδί και άξιο παλικάρι, θα τους δίδασκα πώς να κάνουν κάποια πράγματα από μόνοι τους, και θα τους διευκόλυναν, αλλά απ' ότι ακούω ο πιτουρομαλάκας ο Γιαννάκης (το παλαιό αφεντικό) με θάβει πίσω από την πλάτη μου και λέει σε όλους το πόσο τα έχει πάρει μαζί μου γιατί αποφάσισα να φύγω και του έδωσα μόνο δύο εβδομάδες για να βρει κάποιον να με αντικαταστίσει. Οπότε και εγώ δεν πρόκειται να τον διευκολύνω καθόλου, να πάει να κόψει τον λαιμό του.

Και φυσικά, αφού μας έρχεται το Σαββατοκύριακο, σας αφιερώνω το αγαπημένο μου τραγούδι από τον ΜΙΚΡΟ.


ΜΙΚΡΟ - Η σειρά σου

Υπάρχουν όνειρα που δεν έχουν τέλος
Οι λέξεις σκίζουν την καρδιά σου σα βέλος
Είναι από κείνες τις φορές που ρωτάς
Πότε θα γίνει, πότε θα 'χεις όλα αυτά που ζητάς

Υπάρχουν λέξεις που ακόμα φοβάσαι
κι αν έχεις δέκα χέρια, μην τους λυπάσαι
Όσο κι αν στέκεσαι, το ξέρεις καλά
πώς όλοι αυτοί που σε στηρίζουν, σ' έχουν δέσει γερά

Άσε το φόβο σου και γίνε ότι θες
Κάνε τα πάντα να γυρίζουν, είναι η σειρά σου
Άσε το στόμα σου να βγάλει φωτιές
Αυτό που θέλεις θα το πάρεις, είναι η σειρά σου

Το ξέρω, ήσουνα και συ σαν και μένα
μα ήσουν μόνος με τα φώτα σβησμένα
Κι όταν σηκώθηκες ν' ανάψεις το φως
τότε κατάλαβες πως είσαι τυφλός

Ήρθε η ώρα ο εαυτός σου να γίνεις
στο φως της μέρας να μπορείς πια να μείνεις
Το βράδυ αυτό το περιμένεις καιρό
Ετοιμάσου, ήρθε η ώρα να βγεις από δω
 Comments (2)
Stacks Image 18

Ο Τζάκ Επιστρέφει...

 Permalink

...και μαζί του η εκρηκτική σειρά "24"!
'Άρχισε λοιπόν η πέμπτη σεζόν της φοβερής αυτής σειράς με τον Τζάκ να επιστρέφει από τον θάνατο και εμπλέκεται σε μία νέα περιπέτεια Δεν ξέρω αν παρακολουθεί κανείς την σειρά αλλά κάθε φορά που τελειώνει μία σεζόν όλο λέω πόσο καταπληκτική ήταν, και πώς δεν θα υπάρξει και άλλη σεζόν γιατί μου είναι ΤΕΛΕΙΟΣ αδιανόητο να υπάρξει συνέχεια σε μία τέτοια ιστορία! Και μετά βλέπω (ή ακούω) νέα πώς θα υπάρξει άλλη μία σεζόν και τα χάνω!

Τελικά μόνο ένα κακό έχει αυτή η σειρά. Με έχει απορροφήσει τόσο πολύ που γίνομαι μέρος του σίριαλ! Είμαι σαν την γιαγιά μου που "μιλάει" στους πρωταγωνιστές, και ας μην μπορούν να της ανταποκριθούν. Π.χ.: Γίνεται κάτι στην σειρά - και φωνάζω εγώ στον Πρόεδρο τον Η.Π.Α. "ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΙΟΣ!". ή το αγαπημένο μου "όχι ρε! τι μαλακία πήγες και έκανες! πωωωω! πώς θα κάνεις το Α, Β, Γ τώρα;;; πάει το κράτος! Θα μας σκάσουν πυρηνική βόμβα τώρα!".

Δεν μπορώ να αποφασίσω τι είναι χειρότερο, το να ανταποκρίνομαι και να μιλάω στην τηλεόραση ή απλός να αποβλακώνομαι και απλός να παρακολουθώ...
 Comments (5)
Stacks Image 18

Τελευταία Εβδομάδα!

 Permalink
Αρχίσαμε λοιπόν την τελευταία εβδομάδα στο σύντομα αποκαλούμενο "παλιό τμήμα". Βασικά έχω μαζέψει τα πράγματα μου (κάτι λίγα δηλαδή), έστησα το PC για νέον χρήστη, και στον Mac εγκατέστησα Linux. Σκυλοβαριέμαι σήμερα, κρίμα που δεν έφερα τα DVD στην δουλειά να δω καμιά κωμωδία - οπότε κάνουμε τον γύρω της μπλογκόσφαιρας... σήμερα το γκόλ είναι να περάσω από την ψιλικατζού και να αφήσω ένα comment! Συνέχεια το διαβάζω αυτό το μπλογκ αλλά ποτέ δεν μιλάω!
 Comments (2)
Stacks Image 18

Καλό Σ/Κ!

 Permalink
Για να πεθάνετε στα γέλια:
Πηγαίνετε στον μεταφραστή του Altavista και μεταφράστε το μπλόγκ σας από τα Ελληνικά στα Αγγλικά (ή στα Γαλλικά). Το έκανα χτες το βράδυ για το μπλόγκι τούτο και διάβασα την ιστορία με την γιαγιά.

Κατά τ' άλλα έλαβα τα DVD με τα μάνγκα χτες οπότε απόψε είναι νύχτα κωμοδίας. Τώρα βλέπω σειρές μαγειρικής στην τηλεόραση μπας και ανοικοκύρευτο (και να μην σκοτώσω κανέναν με τα τωρινά κατασκευάσματα μου) - Γαλλικό τάρ-τάρ;;; μπλιάχ...αυτό δεν το μαγειρεύω! ..ευτυχώς το επόμενο επεισόδιο είναι για κρέας πανέ...
 Comments (3)
Stacks Image 18

Σύνδρομο Ικάρου

 Permalink

Τελικά μαζεύω τα πράγματα μου και πάω στην καινούργια δουλειά!
Το παλιό αφεντικό τα γάμησε γιατί πάσχει από Σύνδρομο Ικάρου - ξέρεις εσύ! ο τύπος που το παράκανε και πέταξε πολύ κοντά στον ήλιο, έλιωσε το κερί και έπεσε από τα σύννεφα και...τον μάζευαν με το κουταλάκι.

Τελικά ο γενικός διευθυντής του τμήματος ρώτησε τι θα έπρεπε να γίνει για να με κρατήσουν, και του είπε το Γιαννάκης (το αφεντικό) πώς τώρα είναι η σούπερ ευκαιρία να αναβαθμιστούν όλοι! - ναι αγαπητέ αναγνώστη! ακόμα και αυτοί που δεν κάνουν τίποτα! συνολικά τέσσερα άτομα δηλαδή. Ο γενικός διευθυντής είπε πώς το τμήμα δεν έχει τα μέσα για κάτι τέτοιο οπότε ούτε τον Φοβερό δεν κρατάνε, αλλά και όλοι οι άλλοι παίρνουν τον πούλο. Τώρα ψάχνουν για αντικαταστάτη αλλά δεν πρόκειται να βρουν κάποιον μέσα σε μιάμιση εβδομάδα. Αχ, τι γέλιο είναι αυτό! Πολύ Schadenfreude από μέρους μου!

Το ΥΠΕΡΤΑΤΟ αστείο είναι πώς επειδή υπάρχουν 3 άτομα από το τμήμα μας που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την δουλειά (τώρα δουλεύουν κάπως σαν σύμβαση που ανανεώνετε κάθε 6 μήνες - χωρίς ένσημα και τα σχετικά) ο Γιάννης είπε πώς δεν θέλει να πάρει απόφαση ποιος θα με αντικαταστήσει γιατί ξέρει και τα 3 άτομα και δεν θέλει να δυσαρεστήσει κανέναν. χαχαχαχαχαχα. Να χαρώ τον μάνατζερ του τμήματος! φτου φτου φτου να μην σας ματιάσω!

Τελικά...για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε πώς το δημόσιο είναι μπάχαλο παντού - όχι μόνο στην Ελλάδα.
 Comments (3)
Stacks Image 18

Θα γίνει τις Πόπης στο Τμήμα!!!!

 Permalink
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


Μόλις με πήρε τηλέφωνο το τωρινό αφεντικό (που την επομένη εβδομάδα θα γίνει το "παλιό αφεντικό") και με ρώτησε πόσο με πληρώνει η βιβλιοθήκη. Του είπα πόσο με πληρώνουν και τι κλίμακα εργάτης θα είμαι (αναλόγως την κλίμακα παίρνεις και ανάλογες διακοπές και άλλα πλεονεκτήματα που έχει η δουλειά - η καινούργια δουλειά όχι μόνο με πληρώνει παραπάνω, αλλά με ανεβάζει και σε κλίμακα).

Με ρώτησε ΑΝ το τμήμα μου δώσει τα ίδια (ίσως και περισσότερα) λεφτά, και με ανεβάσει στην ίδια κλίμακα με την βιβλιοθήκη, αν θα καθόμουν.

ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!

Χτές μου έλεγε "κρίμα που θα φύγεις, και είσαι πλεονέκτημα για το τμήμα και θα πρέπει να βρούμε άλλον να σε αντικαταστήσει αμέσως" και πώς το τμήμα "δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που ζητάς - κρίμα , αλλά έτσι είναι η ζωή"

Σήμερα άλλαξε το τραγούδι! ωωωωωωωω
Η καρδιά .... πώς...ε.εε... ταχυκαρδία!!!! (αχ ποτέ δεν αισθανόμουν τόσο αγαπημένος!).
τελικά το καλό είναι πώς μπορώ να πάω στον διευθυντή τις βιβλιοθήκης, αφού μου προσφέρει παραπάνω λεφτά το τμήμα το τωρινό, και να του πω πώς το τμήμα θέλει να με κρατήσει, άλλα άμα με ενδιαφέρει η δουλειά στην βιβλιοθήκη οπότε άμα μπορούν να μου κάνουν καλύτερη προσφορά όσον αφορά τον μισθό θα πάω όπου με πληρώνουν καλήτερα.

ΠΩΩΩ ΡΕ... ΕΜΕΙΝΑ ΤΩΡΑ!
 Comments (5)
Stacks Image 18

Η γιαγιά θα μας αποκαταστήσει!

 Permalink
Όχι πως δεν μπορούμε μόνοι μας να αποκαταστηθούμε, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να βάλετε την γιαγιά σας να σας βοηθήσει να αποκατασταθείτε οικονομικός και ερωτικός; Βέβαια! Απ' ότι φαίνεται οι γιαγιάδες έχουν αρκετό ταλέντο σε αυτά τα θέματα!

Εργασιακό/Οικονομικό: Τις προάλλες μίλαγα στην γιαγιά. Εδώ και καιρό μου λέει να επιστρέψω στην Ελλάδα να μείνω κοντά τις (να έχει κάποιον άνθρωπο κοντά τις τέλος πάντων αφού ο παππούς μας άφησε το περασμένο καλοκαίρι). Φυσικά εγώ της λέω πώς πρέπει να έχω δουλειά για να μπορώ να επιστρέψω Ελλάδα. Πώς θα έρθω; Έτσι ξεκάρφωτος χωρίς δεκάρα και χωρίς τρόπο να βγάλω το μεροκάματο μου;

Τις είπα πώς θέλω να τελειώσω το Διδακτορικό μου (βλέπε 5 χρόνια ακόμα σπουδών) και θέλω να γίνω καθηγητής πανεπιστημίου (είμαι λίγο ψώνιο - το ξέρω). Ένταξη μου λέει - όταν τελειώσεις έλα! Δηλαδή μπορεί να περιμένη. Της λέω όμως "γιαγιά μου καλή, για να βρεις δουλειά ως πανεπιστημιακός πρέπει να έχει μέσον! να ξέρεις κόσμο ρε παιδί μου!" και τι μου λέει; Ξέρεις κόσμο! Έχεις μέσα! (άντε ρε! έχω μέσα και δεν το ξέρω; μα ποιος είμαι; το εξώγαμο του Ωνάση;) Τις λέω λοιπόν τις γιαγιάς - "ναι ρε γιαγιά - ποιόν ξέρω;" και μου λέει "Έλα εσύ εδώ και θα τους βρούμε!"

Ερωτικό: Το καλοκαίρι που ήμουν Ελλάδα, η γιαγιά είχε φαγωθεί να μου κάνει προξενιό - λες και αν παντρευόμουν θα έμενα Ελλάδα. (έχω αναφέρει προηγούμενός πώς έχω κοπελιά - αν και τα πράγματα πάνε στραβά δεν ψάχνω για προξενιό.) Τέλος πάντων καθόμαστε (και με παρέα παρακαλώ! όχι μόνοι μας) και η γιαγιά κάνει την εξής ανακοίνωση:
- Σου βρήκα νύφη!
Την κοιτάζω καλά καλά και λέω
- ε;
και αρχίζει η συζήτηση:
- σου βρήκα νύφη λέω!
- άντε! πια ξετρύπωσες πάλι;
- θα σου κάνω προξενιό με την εγγονή της Διονυσίας!
- ναι; (γέλιο) την κοπέλα της ρωτήσατε καλέ που κάνατε κόμμα οι γιαγιάδες;
- ναι!
- τι ναί;
- προξενιό σου λέω!
- και θέλει η κοπέλα εμένα (που έχει να με δει χρόνια παρεμπίπτοντος)
- ναι!
- που το ξέρεις;
- το ξέρω;
- ααα μάλιστα - και γιατί την τάδε; (και όχι κάποια άλλη;)
- Είναι μορφωμένη - είναι δικηγόρος! ....είναι θρήσκεια! (κοιτάει τον καφέ, τραβάει μια γουλιά, με κοιτάει)... ξέρω την γιαγιά της....και έχει και προίκα! (μααααααλιστα)


πώωωωωωωω! Και προίκα! τι άλλο θέλω! Για να είμαστε δίκαιο η κοπέλα είναι πανέμορφη (δικά μου λόγια, όχι τις γιαγιάς). 'Άντε - μας βρήκανε ντόπια κοπέλα (σαν τις ντομάτες και τα καρπούζια), με μορφωμένη, σπουδασμένη, θρήσκεια ΚΑΙ με προίκα! (φαντάσου να ήξερε πώς η τωρινή κοπελιά είναι μεγαλύτερη μου - θα μου πέταγε και κανένα "και η τάδε είναι μικρότερη σου!)

Συμπέρασμα;
Υπάρχει ένα υπόγειο κίνημα γιαγιάδων που λειτουργεί παγκόσμια, άλλα έχει βάση τον εγκέλλαδο. Έχουν την μυστική αποστολή να αποκαταστήσουν τα εγγόνια τους με οποιονδήποτε τρόπο - και μόνο με τον τρόπο που εγκρίνουν αυτές. Συνιστούμε προσοχή! μην κάνετε κάτι να τις αναστατώσετε γιατί θα σας χαλάσουν τον γάμο/σχέση/δουλειά ώστε να βγει το δικό τους.
Προσοχή με τα πάρε-δώσε με αυτόν τον μυστικό οργανισμό! Έχουν πράκτορες παντού - σαν την KGB. (και αν γίνεις μέλος - είσαι μέλος για πάντα)

*** Μια κοινωνική προσφορά του Φοβερός Α.Ε. ***
 Comments (6)
Stacks Image 18

Archive

 Feb 2021
 Jan 2021
 Dec 2020
 Nov 2020
 Oct 2020
 Sep 2020
 Aug 2020
 Jul 2020
 Jun 2020
 May 2020
 Apr 2020
 Mar 2020
 Feb 2020
 Jan 2020
 Dec 2019
 Nov 2019
 Oct 2019
 Sep 2019
 Aug 2019
 Jul 2019
 Jun 2019
 May 2019
 Apr 2019
 Mar 2019
 Feb 2019
 Jan 2019
 Dec 2018
 Nov 2018
 Sep 2018
 Jun 2018
 May 2018
 Apr 2018
 Mar 2018
 Feb 2018
 Jan 2018
 Dec 2017
 Nov 2017
 Oct 2017
 Sep 2017
 Aug 2017
 Jul 2017
 Jun 2017
 May 2017
 Apr 2017
 Mar 2017
 Feb 2017
 Jan 2017
 Dec 2016
 Nov 2016
 Oct 2016
 Sep 2016
 Aug 2016
 Jul 2016
 Jun 2016
 May 2016
 Apr 2016
 Mar 2016
 Feb 2016
 Jan 2016
 Dec 2015
 Nov 2015
 Oct 2015
 Sep 2015
 Aug 2015
 Jul 2015
 Jun 2015
 May 2015
 Apr 2015
 Mar 2015
 Feb 2015
 Jan 2015
 Dec 2014
 Nov 2014
 Oct 2014
 Sep 2014
 Aug 2014
 Jul 2014
 Jun 2014
 May 2014
 Apr 2014
 Mar 2014
 Feb 2014
 Jan 2014
 Dec 2013
 Nov 2013
 Oct 2013
 Sep 2013
 Aug 2013
 Jul 2013
 Jun 2013
 May 2013
 Apr 2013
 Mar 2013
 Feb 2013
 Jan 2013
 Dec 2012
 Nov 2012
 Oct 2012
 Sep 2012
 Aug 2012
 Jul 2012
 Jun 2012
 May 2012
 Apr 2012
 Mar 2012
 Feb 2012
 Jan 2012
 Dec 2011
 Nov 2011
 Oct 2011
 Sep 2011
 Aug 2011
 Jul 2011
 Jun 2011
 May 2011
 Apr 2011
 Mar 2011
 Feb 2011
 Jan 2011
 Dec 2010
 Nov 2010
 Oct 2010
 Sep 2010
 Aug 2010
 Jul 2010
 Jun 2010
 May 2010
 Apr 2010
 Mar 2010
 Feb 2010
 Jan 2010
 Dec 2009
 Nov 2009
 Oct 2009
 Sep 2009
 Aug 2009
 Jul 2009
 Jun 2009
 May 2009
 Apr 2009
 Mar 2009
 Feb 2009
 Jan 2009
 Dec 2008
 Nov 2008
 Oct 2008
 Sep 2008
 Aug 2008
 Jul 2008
 Jun 2008
 May 2008
 Apr 2008
 Mar 2008
 Feb 2008
 Jan 2008
 Dec 2007
 Nov 2007
 Oct 2007
 Sep 2007
 Aug 2007
 Jul 2007
 Jun 2007
 May 2007
 Apr 2007
 Mar 2007
 Feb 2007
 Jan 2007
 Dec 2006
 Nov 2006
 Oct 2006
 Sep 2006
 Aug 2006
 Jul 2006
 Jun 2006
 May 2006
 Apr 2006
 Mar 2006
 Feb 2006
 Jan 2006
 Dec 2005
 Nov 2005
 Oct 2005
 Sep 2005
 Aug 2005
 Jul 2005
 Jun 2005
 May 2005
 Feb 2005
 Dec 2004
 Nov 2004
 Sep 2004
 Aug 2004
 Jun 2004
 Apr 2004
 Mar 2004
 Feb 2004
 Jan 2004
 Jul 2003
 Oct 2000
 Jun 2000
 May 2000
 Mar 2000
Stacks Image 20